Hulmursisolering

Få efterisoleret din klimaskærm

Er det blevet tid til at optimere din klimaskærm med en hulmursisolering? Så kan vi hos Søften Tagrenovering hjælpe dig med en efterisolering af både loftrum og hulmur.

En efterisolering af din hulmur er en effektiv måde at energioptimere din bolig på. Bor du i en ældre bolig, som ikke er blevet tilstrækkeligt isoleret, så kan en hulmursisolering med papiruld eller glasuldsgranulat gøre en stor forskel for dit samlede energiforbrug, og det kan i sidste ende mærkes i dit årlige varmeregnskab.

Når vi efterisolerer din hulmur, fylder vi hulrummet mellem ydermur og bagmur/væg med den valgte isoleringstype, enten ved at lave huller i de eksisterende fuger, eller ved at tage en eller flere mursten ud, som vi blæser isoleringsmaterialet igennem. Sluttelig lukker vi ydermuren af igen med ny mørtel, og i de tilfælde vi har måtte tage mursten ud, bliver der naturligvis muret en sten på igen.

Husk dit håndværkerfradrag

Husk på, når du bestiller hulmursisolering hos, kan du trække dine udgifter fra i skat. Den nye BoligJobordning, som blev indført i 2018, giver dig nemlig ret til at trække lønudgifter til forskellige energiforbedringer af dit hus fra i skat.

Med det nye håndværkerfradrag kan du trække op til 18.000 kroner fra i skat, og de er fordelt i to særskilte fradrag: Håndværkerydelser såsom efterisolering og serviceydelser. Satsen hedder 12.000 kroner om året per person for håndværkerydelser og 6.000 kroner om året per person for serviceydelser. Dermed har en normal husstand mulighed for at kunne trække op til 36.000 kroner fra i skat om året.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har behov for at få efterisoleret din hulmur, eller hvis du har behov for et isoleringstjek, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 07 73, ellers er du også velkommen til at sende os en mail til kontakt@altitag.dk. Så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest muligt med et uforpligtende tilbud.

RING PÅ 70 20 07 73

VI SØGER GRATIS JERES ENERGITILSKUD I SAMARBEJDE MED DANSK ENERGIRÅDGIVNING
Du kan ved hjælp af at klikke på logoet kan du læse mere om Dansk Energirådgivning

PRØV VORES PRISBEREGNER

null

Prøv vores prisberegner

CERTIFICERET CBI DANMARK ISOLATØR

CERTIFIKATER

Byg Garanti
Anmeld Håndværker