Tag beregner

1/6

Nuværende tag

Er dit nuværende tag feks bølge eller skiffer eternit.

Forrige

Beregn pris på dit nye tag her

Er det blevet tid til at få skiftet det gamle tag ud med et nyt tilsvarende eller en hel anden type tag? Hos Søften Tagrenovering har vi kompetencerne til at få skiftet dit gamle tag ud med et nyt eller evt. en renovering af det gamle i form af en afrensning med efterfølgende maling. Priserne i forbindelse med et nyt/renovering tag svinger meget og afhænger af en række forskellige faktorer, og derfor har vi her på siden udarbejdet en prisberegner, så du kan få en ide om, hvad prisen på dit nye/renoveret tag vil være. Vær dog opmærksom på, at prisberegneren kun kan give en vejledende pris ud fra dine oplysninger, derfor anbefaler vi at du kontakter os for et uforpligtende tilbud, for at få en mere præcis pris. Vi gør opmærksom på at der kommer et tillæg for tagarbejde som udføres på sjælland pga transport og bolig til vores håndværkere som alle er jyder.
 

Din pris

Udfyld alle felter Prisen er inkl. moms

Dette er en vejledende pris, vi vil altid ud og besigtige taget, måle det præcist op og høre om dine/jeres ønsker.

Først derefter kan vi komme med et fast skriftligt tilbud.

Denne prisberegner tager ikke højde for : udhæng, valme, vinduer, kviste og evt. stillads, kran og lift hvis dette er påkrævet.

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vi kan aftale en tid hvor vi kan mødes og i samarbejde med dig/jer udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud.