Rensning og maling af tag

Tagmaling og tagrensning giver dit tag nyt liv

Med den rette tagrensning og tagmaling vil du forny overfladen på dit tag. Tagmalingen vil samtidig forlænge dit tags levetid da det nu afviser vand i stedet for at suge det til sig. På langt de fleste tag kan effekten af en god og grundig tagrens og  tagmaling være op til 10-15 år, specielt hvis man efterfølgende vedligeholder sit tag med en algebehandling.

Maling og rensning af tag – selve forløbet

Inden og efter afrensningen gåes taget efter for skader. Hvis der så skal foretages reparationer/udskiftninger på dit tag, kan vi naturligvis også klare det, inden vi udfører tagmalingen.

Det er dels for, at taget fremstår bedst muligt, men primært fordi malingen har størst effekt, hvis den bliver malet på et rent og sundt tag.

– du kan læse mere herom på siden tagrenovering.

Dernæst kommer malingen af taget

Maleprocessen består først af en grundbehandling, hvorefter der males 2 gange. Vi bruger kun kvalitets maling fra Nowocoat og Norsjö.

Selve malingen foregår med professionelt sprøjteudstyr, og den anvendte maling er både farveægte, vandbaseret og diffusionsåben. Det sikrer en god dækkeevne og et flot resultat, ligesom det også sikrer en så lang holdbarhed som muligt.

Garanteret godt arbejde ved tagrens og maling af tag

Vi er medlem af Dansk Byggeris tagmalerforening, og dermed er vi også omfattet af Byg Garanti-ordningen. Det betyder bl.a. at vi giver 5 års garanti på afskalninger, ligesom det medvirker til, at vi holder et højt kvalitetsniveau på alt vores arbejde, herunder tagrens og maling af tag.

Fra vores lokaler ved Aarhus kører vi rundt i hele Danmark for at udføre tagrensning og tagmaling. Vi dækker altså både Jylland, Fyn, Sjælland og København. Hvis du vil forbedre dit tags udseende og samtidig holdbarheden, kan du kontakte os i dag på 70 20 07 73 for at høre, hvad vi kan gøre for dig samt få et uforpligtende tilbud på maling eller rensning af tag.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør nærmere om dit næste projekt.

Maling af tag

VORES ANDRE YDELSER

null

NYT TAG

null

ALGEBEHANDLING AF TAG

null

EFTERISOLERING

null

RENOVERING AF TAG

null

TAGTJEK

null

PRISBEREGNER PÅ TAG ELLER EFTERISOLERING

CERTIFIKATER

Byg Garanti
Anmeld Håndværker