Rensning og maling af tag

Tagmaling og tagrensning forstærker overfladen i mange år

Maling af tag er ikke kun vigtigt af æstetiske årsager. Fordi den rette tagmaling styrker tagets materiale og giver en slidstærk overflade, kan tagmaling forlænge dit tags levetid markant. På langt de fleste tag kan effekten af en god og grundig tagmaling være op til 10-15 år.

Normalt kombineres tagmaling med et tageftersyn, en rensning og en algebehandling. Hvis der er skader og der derfor skal foretages mindre reparationer/udskiftninger på dit tag, kan vi naturligvis også klare det, inden vi udfører tagmalingen. Det er dels for, at taget fremstår bedst muligt, men primært fordi malingen har størst effekt, hvis den bliver lagt på et rent og sundt tag.

Maling og rensning af tag – selve forløbet

Inden selve malingen udføres, bliver dit tag gennemgået og efterspændt af vores tagarbejdere. Derefter foretager vi en afrensning, så taget bliver rent og modtageligt for maling. Afrensningen udføres udelukkende med miljøgodkendt udstyr og produkter – du kan læse mere herom på siden tagrenovering.

Dernæst kommer malingen af taget

Maleprocessen består først af en grundbehandling, hvorefter der males 2 gange. Normalvis maler vi med Norsjö professionel tagmaling fra Sadolin, men kan selvfølgelig gøre det med andre, hvis kunden har specifikke ønsker.

Selve malingen foregår med professionelt sprøjteudstyr, og den anvendte maling er både farveægte, vandbaseret og diffusionsåben. Det sikrer en god dækkeevne og et flot resultat, ligesom det også sikrer en så lang holdbarhed som muligt.

Garanteret godt arbejde ved tagrens og maling af tag

Vi er medlem af Dansk Byggeris tagmalerforening, og dermed er vi også omfattet af Byg Garanti-ordningen. Det betyder bl.a. at vi giver 5 års garanti på afskalninger, ligesom det medvirker til, at vi holder et højt kvalitetsniveau på alt vores arbejde.

Fra vores lokaler ved Aarhus kører vi rundt i hele Danmark. Vi dækker altså både Jylland, Fyn, Sjælland og København. Hvis du vil forbedre dit tags udseende og samtidig holdbarheden, kan du kontakte os i dag på 70 20 07 73 for at høre, hvad vi kan gøre for dig samt få et uforpligtende tilbud på maling eller rensning af tag.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør nærmere om dit næste projekt.

Maling af tag

VORES ANDRE YDELSER

null

NYT TAG

null

ALGEBEHANDLING AF TAG

null

EFTERISOLERING

null

RENOVERING AF TAG

null

TAGTJEK

null

PRISBEREGNER PÅ TAG ELLER EFTERISOLERING

CERTIFIKATER