Renovering af tag

Tagrenovering kan få den flotte farve tilbage på taget

Der kan være flere årsager til, at ens tag ser slidt ud. Det kan både være beskidt, tilgroet, delvist ødelagt og have mistet dets oprindelige udseende. At lave en udskiftning af tag virker ofte som den mest nærliggende løsning, men det er samtidig et stort og dyrt projekt. I stedet kan du vælge en renovering af tag. Det giver ikke blot taget dets oprindelige udseende tilbage, men forlænger samtidig også levetiden markant. I de fleste tilfælde forlænger en tagrenovering levetiden med mellem 15 og 20 år.

Grundig og kompetent renovering af tag

Med mere end 20 år i branchen kan vi varetage tagrenovering og tagrensning på de fleste typer tag. Det gælder eksempelvis betontag og ståltag. Vi er medlem af Byg Garanti og Danske Byggeri-Tagmalerforeningen. Hos os er du dermed garanteret kvalitet, idet vi arbejder efter gældende regler. Udover garanti for kvalitet, får du ved tagarbejde fra os:

  • Kvalitet og godt håndværk udført af danske håndværkere på gældende overenskomst
  • Sikkerheden ved at arbejde med erfarne fagprofessionelle
  • Tæt kontakt med din fagmand
  • Faglig og professionel vejledning før, under og efter arbejdet
  • Sikkerhed for, at vi leverer et godt og færdigt resultat

Tagrenovering er en holdbar løsning

Ved en tagrenovering bliver jeres tag gennemgået for ødelagte sten og plader. Det medvirker til, at taget holder helt tæt igen. Samtidig får jeres tag en grundig rensning og overfladebehandling.

Mange tage bliver fyldt med mos og alger. Disse holder på fugt og kan bl.a. medføre frostsprængninger i tagpladerne om vinteren. En tagrensning er derfor en essentiel del af, at øge dit tags levetid. Vi udfører en effektiv tagrensning med en modificeret højtryksspuler, så alle alger, mos og løse partikler forsvinder. Derefter skylder vi taget rent og desinficerer det.

Det sidste finish efter en renovering af tag

Efter en tagrenovering er en maling af taget vejen frem. Det giver ikke kun taget et splinternyt udseende, men forlænger også tagets levetid, idet det giver en ny og slidstærk overflade.

En grundbehandling og to gange maling. Tagmalingen sprøjtes på dit tag i den valgte farve. Vi anvender udelukkende den bedste maling på markedet, som er farveægte, vandbaseret og diffusionsåben. Du kan læse mere på vores underside om tagmaling.

Det miljørigtige alternativ

At renovere taget er ikke kun at spare penge ift. at lægge nyt tag. Det er også en miljørigtig løsning, idet der spares på materialer, energi, affald og kemikalier. Vores tagrensning er ligeledes miljøgodkendt. Vi bruger kun miljørigtigt udstyr.

Få et tilbud på renovering af tag

Det kan være svært selv at vurdere, om ens tag trænger til udskiftning eller blot en kærlig hånd. Vi er altid klar til at komme og give en professionel vurdering samt et uforpligtende tilbud på tagarbejdet. Med lokaler i Hinnerup ved Aarhus, leverer vi tagarbejde til hele landet.

Kontakt os på tlf. +45 70 20 07 73 hvis du ønsker at høre mere om tagrenovering samt hvad vi kan gøre for dit eksisterende tag. Vi varetager opgaver i hele landet, så uanset om du bor på Sjælland, Fyn, i København eller Jylland, er du meget velkommen til at kontakte Søften Tagrenovering.

Læs også vores anmeldelser på anmeld-håndværker.dk.

Vores andre ydelser