Decra tag

Decra tag er en moderne og holdbar løsning

Et af de stærkeste og mest modstandsdygtige tag, du kan vælge, er et decra tag. Decrapladerne er bygget op omkring en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Ovenpå er pladerne belagt med en keramiskfarvet stengranulat eller en slagfast pulverlakering. Det sikrer, at pladerne får et flot look og en unik farvetæthed, samtidig med at pladerne har en ekstra lang levetid sammenlignet med mange andre former for tag.

Garanteret god løsning

Netop pladernes robusthed og styrke gør, at du vil få et tag, som holder i mange år. Med en decra løsning giver Icopal A/S en 30 års produktgaranti, hvilket er en væsentlig udvidelse af normale køberrettigheder og betyder, at du kvit og frit får udskiftet eller repareret tagpladerne i tilfælde af gennemtæring. Dermed er du sikret et produkt, der holder de næste mange år.

Stærke materialer

Samtidig er decra tag relativt nemt og billigt at sætte op. Selvom pladerne er lavet af virkelig stærkt materiale, er de meget lette. Det gør, at de kan lægges direkte på et gammelt tag, hvilket nedsætter omkostningerne ved taglægning og tagudskiftning væsentligt. Yderligere har decra plader en lyddæmpende effekt ift. normale tagplader i regnvejr. Du kan læse mere om fordele og ulemperne ved et decra tag her.

Nyt og flot udseende

Ud over styrken er decra tag et populært valg, hvis man vil give ens hus et mere moderne og kvalitetspræget look. I samarbejde kan vi finde inspiration til udseende og se de forskellige farver som passer til dit hus.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere – eller få en vurdering og et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 70 20 07 73 allerede i dag. Vi kører til Jylland, Fyn, Sjælland og København – ja, hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør nærmere om dit næste projekt.

DE FORSKELLIGE TAGTYPER

null

DECRA TAG

null

BETONTAGSTEN

null

ETERNITTAG

null

STÅLTAG

null

TEGLSTEN

null

PRISBEREGNER PÅ TAG

CERTIFIKATER

Byg Garanti
Anmeld Håndværker