Menneskelig trivsel er i fokus hos Cembrit

Cembrit har siden 1927 leveret fibercement og eternit produkter i mange varianter, og netop produkternes store alsidighed er i fokus. Bag hvert enkelt tagprodukt ligger nemlig et væld af muligheder, og disse muligheder danner baggrunden for Cembrits mission – at skabe bedre og nemmere løsninger for menneskelig trivsel. Hos Søften Tagrenovering ApS benytter vi bl.a. Cembrits produkter til tagkonstruktioner med bølgeplader.

Den lange holdbarhed er et must

Fibercement og eternit er velkendte materialer, når det gælder tagkonstruktioner, og det er især materialernes holdbarhed, som skinner igennem. Hos Cembrit er denne holdbarhed et must i alle produkter, og byggematerialerne herfra er altid både stærke og langtidsholdbare, hvilket betyder at de skaber et godt fundament for et tag, som holder langt ud i fremtiden. Fibercementplader fra Cembrit er desuden ikke-brændbare, og sikkerheden er uerstattelig.

Specificerede produkter, som er tilpasset dine ønsker

Det, som bl.a. gør Cembrits produkter helt unikke, er, at de på deres vej gennem det moderne produktionsanlæg kan tilpasses den enkelte kundes ønsker til f.eks. farver, størrelser og udskæringer. Det avancerede produktionssystem sørger for at tilsende digitale filer med tegninger og beregninger, og vi kan derfor i samarbejde med Cembrit lave netop det tag, som du ønsker. Cembrit leverer både bølgeplader, skiferplader, ovenlysplader og andre typer af tagplader.

Bæredygtighed på flere niveauer

Hos Cembrit er bæredygtighed i højsædet – ikke kun i forhold til forbrug af energi, men også på økonomisk, socialt og miljømæssigt niveau. Et øget fokus på bæredygtige byggeri generelt har betydet, at Cembrit bl.a. arbejder på at minimere spild og brug af ressourcer, og dermed er deres produkter ikke blot af høj kvalitet – de tager samtidig hensyn til naturen og vores samfund generelt. At eliminere spild i byggebranchen kan være svært, men gennem et større genanvendelsessystem, genbruger Cembrit f.eks. bortskaffede fibercementprodukter i ny beton eller i vejfyld, og en overvågning af vandforbrug og kloaksystemer hjælper til, at virksomheden minimere spild af vand.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have lavet nyt tag, udskiftet dit nuværende tag eller har du en helt tredje tagrenoveringsopgave, som du ønsker hjælp til, kan vi hos Søften Tagrenovering hjælpe. Med Cembrit som leverandør kan vi tilbyde et tag, som har en lang holdbarhed, og som har både sikkerhed, bæredygtighed og tilpasning for øje. Kontakt os i dag på telefon 70200773 eller 50501773 eller på mail kontakt@altitag.dk.