Over 100 års ekspertise og erfaring hos Etex

Hos Søften Tagrenovering ApS fører vi tag fra producenten Etex – tidligere Ivarsson – som har mere end 100 års erfaring med levering af byggematerialer. Tagmaterialerne er alle af højeste kvalitet, og produkterne passer til alle typer af byggeri og kan derfor bruges til både renovering, fornyelse, udvidelse eller som helt nyt tag til alt fra landbrugsejendomme til institutioner og til større og mindre private bebyggelser.

Fibercement – nem tilpasning og harmonisk udseende

Tagprodukterne fra Etex er lavet af fibercement eller eternit, og dette materiale er især velegnet til tagkonstruktioner, som kræver tilpasning, da materialet er let og derved nemt kan laves, så det passer til det enkelte projekt. Desuden har produkterne lang holdbarhed, og det betyder, at de ikke blot er lette at tilpasse – de holder i mange år og vil derudover efterlade bygninger med smukke tagløsninger.

Bæredygtighed har været et fokuspunkt siden Etex som de første på markedet i 1982 indførte miljørigtige fibercement skifre, og dette er forsat et vigtigt omdrejningspunkt, hvad angår produktion og sortiment.

Kvaliteten er ikke til at tage fejl af

Etex Nordic, hvorfra tagprodukterne kommer, er en del af den store, verdensomspændende Etex-koncern, som bygger alle deres løsninger på deres mange års erfaring og professionalisme. Det betyder, at produkterne altid kan anses for at være af allerhøjeste kvalitet, og der er desuden taget hensyn til både miljø og pris. Etexs tagkonstruktioner af eternit kommer ofte i bølgeplader eller skiferplader og udstrålingen er derfor både enkel, smuk og tidsløs.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om Etexs produkter og om de tagkonstruktioner fra Etex, som vi hos Søften Tagrenovering kan tilbyde, kan du kontakte os på telefon 70200773 eller 50501773. Du kan også skrive til os på mail kontakt@altitag.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.