Betontagsten fra danske IBF

Vi arbejder hos Søften Tagrenovering ApS med betontagsten fra danske IBF – også kaldet Ikast Betonvarefabrik. Hos IBF produceres beton i mange afskygninger, og det altoverskyggende motto ”Beton til Tiden” kommer til sin ret ved, at IBF gennem både bestilling, produktion og levering bruger tid som det vigtigste element. Med IBF som leverandør kan vi sikre, at et tagprojekt afsluttes rettidigt, og på den måde er de med til at skabe tilfredse kunder.

Dansk produktion som kvalitetsstempel

Kvaliteten af IBFs betonprodukter er ikke til at tage fejl af. Alle betontagstenene produceres i Danmark, og dansk produktion har i flere år været et uovervindeligt kvalitetsstempel, som altså hører IBF til. Stenene produceres i mere end 100 varianter, og der findes derfor sten i stort set alle farver, former og formater. Du kan derfor være sikker på, at et betontag fra IBF ikke blot er af god kvalitet – det er tilpasset dine ønsker, og på den måde får du netop det tag, som du ønsker.

58 år med betonvarer giver stor erfaring

Det er især erfaring og professionalisme, som ligger bag IBFs produktion af betontagsten, for virksomheden startede tilbage i 1960 og har siden gennemgået en så stor udvikling, at den i dag er at finde på både det nationale og det internationale marked for betonvarer. Erfaringen betyder også, at IBF i dag er en velkendt samarbejdspartner og leverandør på det danske byggemarked, og den gensidige respekt, som altid er i fokus, gør os sikre på, at vi i samarbejde med IBF kan levere de bedste betontag på markedet.

Tilpasning har været nødvendigt – og er det stadig

Ikke kun virksomheders størrelser og styring kræver tilpasning – det gør produkter og projekter også, og selvom IBF gennem årene har tilpasset sig samfundets udvikling, er der ingen tvivl om, at udviklingen i byggebranchen har haft stor betydning for, at de betonsten, som i dag kan leveres, er både slidstærke, smukke og stabile. Medarbejderne hos IBF arbejder ud fra de nyeste og mest moderne metoder, og betontagstenene er derfor også tilpasset de nye tiltag, som der måtte være.

Kvalitets tag hos os

Kontakt os i dag på telefon 70200773 eller 50501773 eller på mail kontakt@altitag.dk for at høre mere om, hvilke betontagkonstruktioner vi hos Søften Tagrenovering kan tilbyde dig. Vi benytter IBF som leverandør til både større og mindre projekter, som kræver betontag af højeste kvalitet.