Få stærkt og fleksibelt tag fra Icopal

Med produkter baseret på de nyeste teknologier og optimale produktionsløsninger, er Icopal vores fortrukne leverandør af decra. Decra tag er kendetegnet ved at være både modstandsdygtigt og holdbart, og netop dette er også karakteristisk for Icopals produkter. Et tag fra Icopal vil derfor holde i mange år, og opsætning og udskiftning foregår både nemt og hurtigt.

Høje krav til kvaliteten af både varer og personale

Hos Icopal bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten – hverken af produkter eller medarbejdere. Der stilles kontant høje krav til kvalitet, og dette imødekommes f.eks. gennem nytænkning og kompetenceudvikling, men også gennem et øget fokus på at give kunden en servicepræget oplevelse, som er både god og overraskende. Når vi hos Søften Tagrenovering samarbejder med Icopal, er vi derfor sikre på, at vores kunder er i højsædet.

30 års produktgaranti giver sikkerhed

Icopal tilbyder som noget specielt en 30 års produktgarantiløsning, som gør det muligt for dig at få udført reparation eller udskiftning af dine tagplader ved f.eks. gennemtæring. Dermed er det ikke kun materialernes kvalitet, som sikrer, at dit tag holder mange år – du får også en unik garantiaftale, så du med sikkerhed kan vide, at dit tag er i orden.

Materialernes vægt gør processen nemmere

Selvom decra tag er både slidstærkt og ekstremt holdbart, er det nemt at sætte op og udskifte, og dette skyldes, at Icopals udgave af tagtypen er meget let. Materialernes vægt gør altså, at dit tag nemt og hurtigt bliver som nyt, og taget kan desuden ligges direkte på dit gamle tag, hvilket sparer tid i processen.

Parcelhus, institution eller virksomhed?

Decra tag kan bruges i mange henseender, og Icopal producerer forskellige produkter af disse materialer til brug på alt fra store virksomheder til offentlige institutioner og private huse. Hos Søften Tagrenovering glæder vi os til at høre fra dig på telefon 70200773 eller 50501773 eller på mail kontakt@altitag.dk angående udskiftning eller opsætning af decra tag fra Icopal.