Komproment

Danmarks bedste garanti hos Komproment

Der findes mange leverandører og producenter af sten til både tegltag og betontag, men hos Komproment er du sikret et holdbart resultat, når du får Danmarks, måske, bedste garantiordning – uanset hvilke sten, du vælger. De 30 års produktgaranti, som er en del af alle Komproments produkter, giver dig en øget sikkerhed om, at kvalitet og holdbarhed stemmer overens, og at service, gode materialer og højklasse løsninger kan gå hånd i hånd.

Kvalitetsfyldt produktion med bæredygtighed for øje

I år 2018 vandt Komproment Byggeri 18-messens Miljøpris, og dette viser deres store fokus på at skabe en bæredygtig og miljøvenlig forretning. Alle de sten, som forhandles, produceres under ordnede og gode forhold, og miljørigtighed kommer bl.a. til udtryk ved en øget opmærksomhed på vandforbrug gennem både forhandling og produktion.

Betontag i mange variationer

Hos Komproment tilbydes et stort sortiment af betonsten til betontag i mange varianter, og fælles for alle stenene er, at de er dobbelt overfladebehandlet, hvilket gør dem ekstremt modstandsdygtige overfor f.eks. alger og mos. Betonstenene findes både med en klassisk profil og også som nye og mere innovative sten, som kan give bygninger nyt liv.

Tegltage i verdensklasse

Komproment er leverandør af teglsten til tegltage i verdensklasse. Produktionen gør, at stenene holder i mange år, så teglstenene er altså ikke blot produceret med bæredygtighed og kvalitet i højsædet – deres holdbarhed er samtidig ekseptionel. Hos Søften Tagrenovering arbejder vi sammen med Komproment på at skabe holdbare løsninger med teglsten.

Komproment

Få et uforpligtende tilbud

Er taget gået i stykker, trænger det til en udskiftning, skal du bygge nyt hus eller har du blot brug for et par gode råd til vedligeholdelse af dit tag, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Med førsteklasses tegl- og betonsten fra Komproment, kan vi skabe en tagløsning, som imødekommer dine ønsker. Ring på telefon 70200773 eller 50501773 eller skriv på mail kontakt@altitag.dk.