Ståltag fra Lindab A/S til moderne byggeri

Et ståltag er ofte kendetegnet ved et moderne udseende med mange variationer, og netop dette kan imødekommes af Lindab A/Ss specialtilpassede ståltagplader. Den svenske virksomhed har eksisteret siden 1956 og har siden fået en betydningsfuld rolle i hele nordens byggebranche. Produktpaletten, som indeholder flere forskellige bygningskomponenter og forskellige ståltagplader, udvikler sig hele tiden i takt med, at der stilles nye og højere krav til byggebranchen.

En fleksibel – men kvalitetsrig – løsning

Lindabs tagplader er kendetegnet ved at være af god kvalitet, bl.a. på baggrund af virksomhedens mange års erfaring, men det som gør stålplader til en ideel tagkonstruktion er også, at pladerne fra Lindab er fleksible at arbejde med, og de kan nemt tilpasses den enkelte kunde. Pladerne findes i flere farver og former, og de kan desuden monteres med forskellige taghældnings grader, hvilket gør det nemt at skabe et unikt udseende på den enkelte bygning.

Omkostningerne holdes lave

Hvis du er på udkig efter en omkostningsvenlig tagkonstruktion, er Lindabs ståltag helt sikkert værd at overveje, da de kan lægges direkte ovenpå f.eks. eksisterende eternit eller tagpap, og derfor kan der spares penge på udskiftning og nedrivning af gammelt tag. Selvom pladerne og processen med opsætning tilbydes til en konkurrencedygtig pris, er kvaliteten og holdbarheden i orden, og stålpladerne fra Lindab er rigtige stærke, selvom de ikke vejer så meget i sig selv.

Traditionel eller speciel?

Hos Søften Tagrenovering A/S bruger vi forskellige stålplader fra Lindab, men fælles for alle produkterne er, at deres profil kan tilpasses den enkelte kunde. Flere af produkterne giver f.eks. usynlige pladeoverlæg og flotte afslutninger ved tagfødderne, og selvom pladerne kan give mange traditionelle og klassiske løsninger, er de især populære til moderne byggerier, hvor der kæles ekstra for en fleksibel løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

På telefon 70200773 eller 50501773 eller på mail kontakt@altitag.dk kan du fange vores dygtige medarbejdere, som kan rådgive dig og svare på spørgsmål angående vores benyttelse af Lindabs stålpladeprodukter.