Monier – Nordens førende leverandør af tagmaterialer

Hvis du skal have lavet et nyt betontag, og du ønsker at være sikker på, at tagets holdbarhed, kvalitet og slidstærkhed er blandt nordens bedste, kan vi hos Søften Tagrenovering tilbyde betontagsten fra Monier. Moniers B&C betontagsten produceres på deres egen fabrik i Viborg, og den nyeste udvikling i byggebranchen, hvad angår knowhow og teknologi, er en del af hele produktionsprocessen.

De tre B&C betontagsten

Helt overordnet arbejder Monier med 3 konkrete B&C betontagsten, som alle har hver deres fordele, men som uden tvivl vil kunne tage del i at skabe et fantastisk tag til dig.

  • B&C POLAR:
    Med B&C POLAR kan du opnå et langtidsholdbart tag, da denne type af betonsten er produceret specielt til at kunne klare det nordiske klima. Den varmereflekterende overflade er en fordel for indeklimaet om sommeren, og desuden er stenen velegnet til brug sammen med de fleste andre byggematerialer.
  • B&C DOBBELT-S:
    DOBBELT-S er den mest populære og almindelige betontagsten, som produceres hos Montier. Den bølgende form er velkendt, og stenen er den mest benyttede, hvad angår danske tage. Denne betonsten tilbydes desuden til en konkurrencedygtig pris.
  • B&C PROTECTOR:
    Er du på udkig efter en betontagsten, som ikke falmer, og som derfor vil få dit hus til at se nyere ud i længere tid, er B&C PROTECTOR den tagsten, som du skal vælge. Overfladen på stenen er stærk og desuden meget UV-bestandig.

Inspiration til bedre løsninger

Hos Monier er forskning og udvikling altid i højsædet, og derfor er deres betontagsten altid produceret efter de nyeste metoder og teknikker. Det betyder også Monier, at de med deres B&C produkter i langt højere grad har et øget fokus på miljøet i takt med, at dette bliver en større samfundsmæssigt omdrejningspunkt. B&C betontagstenene er optimalt produceret, så deres kvalitet er i top, og med udvikling for øje skabes inspiration til bedre og mere samfundsvenlige løsninger.

Vi kan hjælpe med betontag

Hos Søften Tagrenovering kan vi hjælpe med et betontag fra Moniers B&C sortiment, som er tilpasset dine ønsker. Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 70200773 eller 50501773 eller på mail kontakt@altitag.dk, hvor vores dygtige personale vil kunne rådgive og vejlede dig i, hvilken tagtype og konstruktion, som passer dig.