Randers tegl

Med Randers Tegl får du den bedste kvalitet

Randers Tegl producerer og forhandler et hav af forskellige teglstensprodukter, som vi hos Søften Tagrenovering A/S benytter. Randers Tegl har mange års erfaring og er derfor en yderst respekteret samspiller i byggebranchen, hvis produkter er kendetegnet ved at være af den bedste kvalitet. Alle teglvarer fra Randers Tegl er produceret med godt håndværk og modernisme for øje.

Nordeuropas største kapacitet og sortiment af teglsten

Hos Randers Tegl-Gruppen finder du Nordeuropas største kapacitet og største sortiment af teglsten, og netop derfor findes stenene i mange farver, former og typer. Der tilbydes alt fra klassiske røde teglsten til specialtilpassede teglsten i alle regnbuens farver. Den store kapacitet betyder, at stenene produceres og leveres hurtigt og efter aftalt tid, og med Randers Tegl som samarbejdspartner udføres alle opgaver optimalt.

Mere end 100 års erfaring giver faglig stolthed

Siden 1911 har professionalisme og ekspertise været omdrejningspunktet hos Randers Tegl, og de mange års erfaring har ikke gjort den faglige stolthed mindre. Produkterne er et resultat af de mange års arbejde med teglværker, og derfor følger produktionen nye og innovative processer fra hele verden.

Gode arbejdsforhold og bæredygtig produktion

De produkter, som kommer fra Randers Tegl, er produceret med fokus på bæredygtighed og gode arbejdsforhold. Du kan derfor være med til at øge fokusset på samfundets og naturens miljø, når du vælger at få monteret et teglstenstag herfra.

Lad os ordne dit tag!

Ønsker du at få et tag med ekseptionel holdbarhed, tilpasset udseende og et bæredygtigt fokus, kan vi hos Søften Tagrenovering montere et kvalitetsteglstenstag fra Randers Tegl. Hvis du kontakter os på telefon 70200773 eller 50501773 eller på mail kontakt@altitag.dk, vil vi hjælpe dig allerede i dag.