Klimatilpassede tegltag hos V. Meyer

Hos V. Meyer produceres tegltagsten, som giver en lang holdbarhed, og som er velegnede til det danske klima. Teglstenene gennemgår en lang og hård produktionsproces, og det betyder, at de sten, som V. Meyer tilbyder, er oplagte til tag i Norden, da de kan klare de klimabetingelser, som vi har her. Stenene er gode til både sommer og vinter, hvor skiftende vejr med regn, sne og sol vil få andre tagtyper til at falme og skalle.

Et flottere udseende gennem mange år

Meyer har mange års erfaring med forhandling af teglsten, og derfor kender de til måling af kvalitet og fleksibilitet. Teglsten herfra har en lang holdbarhed, og en tegltag vil derfor også bevare sit flotte udseende i mange år efter, det er opsat. Stenenes robusthed giver samtidig en bestemt patina, og denne betyder, at mange mener, at V. Meyers teglsten kun bliver flottere, som tiden går.

Minimal vedligeholdelse gør mulighederne mange

Selvom mulighederne for farver og format hos V. Meyer er mange, er der ikke forskel på kvaliteten af de teglsten, som der forhandles. Den gode kvalitet betyder minimal vedligeholdelse, og dette gør tegltag fra V. Meyer til en fordelagtig løsning for de, som ønsker at investere i en langtidsholdbar løsning, som ikke kræver efterfølgende, regelmæssig behandling.

Klassiske produkter med god garanti

Sikkerheden er for mange af vores kunder i højsædet, og med produkter fra V. Meyer prioriteres denne højt. Der tilbydes garantiordninger på alle sten, så du kan være sikker på, at både vi og V. Meyer kan stå inde for de produkter, som der bruges.

Tag kontakt for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på teglstenstag fra V. Meyer opsat, udskiftet eller monteret af vores dygtige medarbejdere hos Søften Tagrenovering, kan du kontakte os på telefon 70200773 eller 50501773 eller på mail kontakt@altitag.dk.