Algebehandling af tag, indkørsel og terrasse – Bestil her

Har du brug for en algebehandling af tag eller andet? Udfyld formularen til højre og lad os aftale et tidspunkt, hvor vi kan hjælpe dig.

  • Algebehandling af tag: Kr. 1195,-
  • Algebehandling af Indkørsel: Kr. 500,-
  • Algebehandling af Terrasse: Kr. 500,-

For tag op til 250 m² og max 4 meter til tagrende.
For indkørsel og terrasse op til 150 m².

Vi udfører algebehandling i hele Danmark!

Læs anmeldelser fra vores kunder på anmeld-håndværker.dk.

Forlæng tagets levetid med en algebehandling af tag

Er det tid til en algebehandling af tag? De fleste kender til, at taget bliver angrebet af begroninger og efterlades med et grimt, grønt skær. Hvis man bare lader taget stå, så alger og bevoksninger får lov at gro og sprede sig, vil det begynde at nedbryde taget. Det er dog langt fra umuligt at gøre noget ved, og hvis dit tag ser sådan ud, trænger det til en algebehandling.

En algebehandling af tag kan både anvendes forebyggende og nedbrydende. Det vil sige, at selv hvis dit tag er nyt og ikke nødvendigvis ramt af store algeproblemer, kan det være en god idé at få foretaget en algebehandling. Dermed undgår man, at ens tag bliver ramt af alger og andre bevoksninger i første omgang. Hvis skaden allerede er sket, sikrer en algebehandling ikke blot fjernelse/bekæmpelse af de nuværende alger, men forebygger ligeledes mod nye angreb. Grundlæggende hjælper en algebehandling altså ikke blot på tagets udseende. Det forlænger også tagets levetid, hvis du får foretaget algebehandlingerne på de rigtige tidspunkter.

Hvor ofte bør taget algebehandles?

Det anbefales, at du får algebehandlet dit tag en gang om året – dermed er du garanteret både et flot og sundt tag året rundt, idet mos og alger ikke får tid til at gro ned i tagpladerne og begynde at nedbryde taget. Vi kan behandle alle typer tag og varetager bl.a. behandling af tegltag, skifertag, eternittag, betontag, decra tag og tagpap.

Hvordan fungerer algebehandling af tag?

En algebehandling foregår på den måde, at vi sprøjter en bestemt væske – kaldet algefjerner – på taget. Algebehandlingen nedbryder sporer og mikroorganismer. Den fulde effekt efter en behandling ses typisk efter 1-10 måneder. Hos Søften Tagrenovering anvender vi  en godkendt algefjerner, som hverken gør skade på miljøet, dit tag eller resten af din bolig.

Algefjerner er ikke blot effektivt til tag, også til terrasser, indkørsler, fliser og andre overflader, som nemt bliver bevokset med alger, mos og lignende er en sådan behandling effektiv.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har et tag, en terrasse, en indkørsel eller en helt fjerde ting, er vi de rette til at udføre arbejdet. Med vores placering i Hinnerup nord for Aarhus, er vi ideelt placeret til at levere algebehandling og andet tagarbejde til hele Jylland og generelt hele Danmark. Vi kører altså også til Fyn og Sjælland.

Vores erfarne medarbejdere med mere end 20 år i branchen kan varetage alle opgaver – store som små. Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 07 73 for at høre mere om, hvordan vi kan varetage dine algeproblemer samt få et uforpligtende tilbud.

Se vores priser nedenfor og bestil et uforpligtende tilbud.

En lille beskrivelse af fremgangsmåden og materialevalg

Lad os slå fast med det samme at vi kun bruger en af de 2 eneste godkendte midler, nemlig Algefri N Proff og / eller Neutralon til at algebehandle tage.

Vi starter med at tjekke tagrender, proppe nedløbet af og montere suget i tagrenden. Dette sug suger den væske som populært kaldes overskudsvæsken op.

Taget algebehandles med et af de 2 ovenstående godkendte væsker.

Behandling af tage er populært som aldrig før, dette skyldes især vores klima som er noget nær ideelt for mos og alger som sætter sig på tage, fliser, plankeværker, facader osv. og derudover at vi alle godt kan lide at vores bolig tager sig godt ud.

Med en algebehandling kan man holde tag, fliser mv pæne. Læs også mere om tagrens og maling af tag.

Specielt ved tage og fliser handler det om at vedligeholde fra start af, dvs når man f.eks. har fået lagt et nyt tag, at man ikke venter flere år. Det er meget nemmere at holde ting pænt hvis man algebehandler fra start af. Så vil dit nye tag stå pænt i meget længere tid.

Vi plejer at sige at køber man en ny bil vasker man også den indimellem.

Hvad koster det?

Pris for en algebehandling er for et alm. Parcelhustag 1195, – inkl. moms. Ring eller skriv en mail hvis der er andet der ønskes behandlet og vi giver et uforpligtende tilbud.

Billeder af algebehandling på fliser