Tagtjek

Vores erfaring med tagtjek sikrer dig det bedste resultat

Har dit hus behov for et gennemgående tagtjek? Der kan være mange grunde til, at dit tag trænger til en kærlig hånd. Det kan både være generelt slid og angreb af alger og mos, eller det kan være skader opstået af akutte situationer, som eksempelvis storme og orkaner. Ligeledes kan det være forskelligt, om taget trænger til en mindre tagrenovering, en tagrensning, en gennemgående tagrenovering, eller om der er behov for en decideret udskiftning af hele taget.

Uanset hvad det måtte være, så kan vi hos Søften Tagrenovering ApS hjælpe dig med at renovere dit tag, uanset om du bor i Jylland, København, på Fyn eller Sjælland. Vi udfører nemlig tagarbejde i hele Danmark.

Vi har erfaringen og kompetencerne

Igennem vores mange år i branchen har vi oparbejdet en bred viden om alt inden for tagarbejde, og vi kan derfor udføre alt inden for udskiftning, renovering og reparation af tag. Dvs. alt tagarbejde for både privatpersoner og virksomheder.

Vores kompetencer spænder vidt, og vores dygtige medarbejdere kan arbejde med stort set alle tagmaterialer – alt lige fra tag i decra og eternit til tegl- og betontag.
Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at få ordnet dit tag.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Få et uforpligtende tagtjek

Uanset om du står over for en mindre reparation af dit tag, eller du har behov for en mere omfattende omgang som f.eks. udskiftning af dit nuværende tag, kan du altid kontakte os. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den helt rette for dig, er en af vores professionelle og kompetente medarbejdere klar til at kigge forbi til et møde og foretage en vurdering og et tagtjek og derved kan du få en kyndig vejledning omkring de skader, der eventuelt skal udbedres.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 07 73 eller på mail kontakt@altitag.dk og få en snak om dit tag og en eventuel gennemgang af dit tag, ligesom du også kan høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vil du læse, hvad vores kunder synes om vores arbejde? Se mere på anmeld-håndværker.dk »