Fliserens

Rensning af fliser er blevet meget populært og der er et hav af firmaer som udfører det. Søften tagrenovering ApS er ingen undtagelse.

Igen benytter vi som ved tagrensning, specialudstyr og kun de bedste produkter til en efterfølgende imprægnering.

Vi kender alle det med at indkørslen, terrassen eller gangstier er blevet grønne, sorte af skidt eller endnu værre, er ramt af flisepest.

Er fliserne ”kun” grønne af alger vil en algebehandling være nok og dine fliser vil være rene efter ganske få dage og optil 1 ½ uge. (alt efter vind og vejr). Er dine fliser derimod ramt af flisepest, de her runde hvide klatter i forskellige størrelser er en algebehandling pludselig ikke nok. Flisepesten forsvinder simpelthen ikke.

Flisepesten skal fjernes med en mekanisk rens, hos os med specialudstyr som ved hjælp af højtryk (vand), bliver helt rene og ser ud som nye fliser. Du kan så tilvælge en gang imprægnering så dine fliser bliver mere modstandsdygtige overfor nye angreb.

Efter fliserensningen/imprægneringen vil en omgang fugesand give det sidste så fliserne næsten ligner nye. Her kan vi levere fugesand til en fornuftig pris som husejer så selv fejer ud efter behandling/tørring.

Det skal slutteligt nævnes at ønsker man ens fliser skal forblive pæne skal de algebehandles en gang om året alt efter omgivelserne.

Ring og hør nærmere eller send en mail med billede(r) af husets fliser, flisernes antal m2 (sådan ca.) og vi giver et uforpligtende tilbud.

Billeder af fliserens