Tegltag

Tegltag har utrolig lang levetid

Hvis du vil have et flot nyt tag, som holder længe og bevarer sit flotte udseende? Så er tegltag er en god løsning. Tegltagsten af bedste kvalitet giver taget en levetid, der overgår mange andre tagmaterialer. Det er blot en af fordelene ved at vælge denne kvalitetsløsning. Her får du nemlig et holdbart tag, som holder i mange år.

Læs anmeldelser af vores arbejde på anmeld-håndværker.dk.

Skabt til det danske vejr

Teglsten er skabt til de relativt hårde betingelser, som det danske klima byder på. Specielt med de hurtige skift mellem regn og frost, som vi oplevere i vintermånederne. I modsætning til andre tagtyper hverken falmer, forfalder eller skaller tagsten af tegl. Nogen vil endda mene, at den patina, som teglsten får igennem tidens løb kun gør dem flottere.

Hos Søften Tagrenovering er vi også behjælpelige med andre tag typer såsom eternittag, lindab ståltag og betontag.

Tegltag er en sikker løsning

Ved teglsten er vedligeholdelsen i forhold til andre tagtyper minimal. Med den lange holdbarhed gør det teglsten til en sikker investering, som passer både i udseende og materiale til det danske klima og vil holde i mange år. Det er et sikker og klassisk valg, når der skal lægges tag.

Vi rådgiver dig omkring mulighederne inden for tegltag

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til farven, formen og formatet på tagsten. Ofte er det en professionel vejledning og faglig sparring, der skal til for at finde den optimale løsning til lige dit hus. Vi står altid klar til at hjælpe dig med sådan en, ligesom du altid kan få et uforpligtende tilbud på dit tag. Ring i dag på 70 20 07 73 for at høre mere. Vi kører ud til kunder på både Fyn, Sjælland, i Jylland og København, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os.

Du er også velkommen til at prøve vores prisberegner her.