Tegltag har utrolig lang levetid

Tegltag er en god løsning, hvis du vil have et flot tag, holder længe og bevarer sit flotte udseende. Tegltagsten af bedste kvalitet giver taget en levetid, der overgår mange andre tagmaterialer. Det er blot en af fordelene ved at vælge denne kvalitetsløsning – det er et holdbart tag, som holder i mange år.

Skabt til det danske vejr

Teglsten er skabt til de relativt hårde betingelser, som det danske klima byder på, specielt med de hurtige skift mellem regn og frost, som vi oplevere i vintermånederne. I modsætning til andre tagtyper hverken falmer, forfalder eller skaller tagsten – nogle vil endda mene, at den patina, som teglsten får igennem tidens løb kun gør dem flottere.

En sikker løsning

Ved teglsten er vedligeholdelsen i forhold til andre tagtyper minimal. Med den lange holdbarhed gør det teglsten til en sikker investering, som passer både i udseende og materiale til det danske klima og vil holde i mange år.

Vi rådgiver dig omkring mulighederne inden for tegltag

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til farven, formen og formatet på tagsten. Ofte er det en professionel vejledning og faglig sparring, der skal til for at finde den optimale løsning til lige dit hus. Vi står altid klar til at hjælpe dig med sådan en, ligesom du altid kan få et uforpligtende tilbud på dit tag. Ring i dag på 70 20 07 73 for at høre mere. Vi kører ud til kunder på både Fyn, Sjælland, i Jylland og København.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør nærmere om dit næste projekt.

DE FORSKELLIGE TAGTYPER

null

DECRA TAG

null

BETONTAGSTEN

null

ETERNITTAG

null

STÅLTAG

null

TEGLSTEN

null

PRISBEREGNER PÅ TAG

CERTIFIKATER

Byg Garanti
Anmeld Håndværker