Skal du have nyt tag? Vi tilbyder udskiftning af tag

Hvis du trænger til en udskiftning af tag, så er vi det rette firma at gå til. Selvom et nyt tag er en stor investering, er det oftest en rigtig god ide fremfor at reparere i noget, der måske er udtjent. Det giver huset et “løft” i udseendet og forlænger husets levetid, og med en kombinationen af et nyt tag og evt efterisolering bliver indeklimaet markant bedre, og naturligvis hæves boligens værdi. Sidst men ikke mindst udledes der mindre Co2.

Det er ikke alle tage, som er gamle og slidte, der partout skal udskiftes. Men hvis det viser sig ved en grundig gennemgang, at der er mange utætheder, revner, frostsprængninger mv., at omkostningerne ved at renovere/reparere eller rense og male taget bliver for store, og at det i sidste ende vil gøre, at kvaliteten ikke er høj nok, så er det ofte en god investering at skifte hele taget.

Alsidig og grundig taglægger

Vores dygtige medarbejdere har mere end 20 år i branchen. Det betyder, at vi har ekspertisen og erfaringen til at varetage alle former for tag. Vi fører et forskelligt udvalg, men er altid klar til at varetage specifikke ønsker og ideer. Vores kerneprodukter er bl.a.:

Altid topkvalitet i vores arbejde

Vi er medlem af Byg Garanti, Danske Byggeri-Tagmalerforeningen, Tagprofferne og er Cembrit Mester. Det sikrer dig et arbejde af topkvalitet. Vi har udelukkende dygtige danske håndværkere, og når du får udført et arbejde hos os, er et af vores fokusområder, at du altid har tæt kontakt med din fagmand, og at sælgeren aldrig er mere end et telefonopkald væk.

Det er vigtigt for os, at du får og oplever en kyndig og god faglig vejledning, før vi går i gang, f.eks. med at hjælpe med det rette valg af tag, under projektets udførelse og efter endt arbejde med f.eks. vejledning omkring, hvordan du bedst vedligeholder dit tag.

Vil du spare energi?

Ved at få lagt et nyt tag kan du spare energi.  Dette er ikke kun godt for miljøet, idet du bruger mindre varme, men det er samtidig også noget, der kan mærkes på pengepungen. Udover altid kun at anvende miljøgodkendte materialer og produkter til vores arbejde, har vi stor fokus på miljørigtigt tagbyggeri. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at få så optimal en tagløsning som muligt. Herunder isolering og valg af tag. Hvad enten du skal have lagt nyt tag på dit eksisterende hus eller det er i forbindelse med nybyggeri.

Få en vurdering og en pris på nyt tag

Hvis dit tag er slidt, og du er i tvivl om, hvorvidt det skal skiftes, eller det kan betale sig at renovere, står vi altid klar til at give en professionel, både fagligt og sagligt, vurdering. Vi udfører både oplægning af nyt tag, rensning og maling, samt alle former for tagrenovering og rensning / algebehandling og kan give dit et uforpligtende tilbud på lige det du ønsker. Samtidig hjælper vi dig med at vurdere hvad der er den rigtige /bedste løsning for netop dig og dit tag.

Vi kører fra Hinnerup ved Aarhus til resten af landet. Så uanset om du bor i Aalborg, Odense, København eller resten af Sjælland, kan du få dit projekt udført hos Søften Tagrenovering / Altitag.dk. Du kan kontakte os allerede i dag for en aftale med henblik på en vurdering af dit tag og en samlet pris. Ring på telefon 70 20 07 73 eller skriv via mail kontakt@altitag.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør nærmere om dit næste projekt.

DE FORSKELLIGE TAGTYPER

null

DECRA TAG

null

BETONTAGSTEN

null

ETERNETTAG

null

STÅLTAG

null

TEGLSTEN

null

PRISBEREGNER PÅ TAG

CERTIFIKATER

Byg Garanti
Anmeld Håndværker