Nyt tag og udskiftning af tag

Skal du have nyt tag? Vi klarer din udskiftning af tag

Hvis dit hus trænger til en udskiftning af tag, så er vi det rette firma at gå til. Vores arbejde med nyt tag har resulteret i nomineringer til Årets tagdækker i mange år 2014, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og igen i 2023 inkl. sejren som Årets tagdækker i 2019. Derudover 6 gange i træk fra 2018-2023 som Regionens bedst anmeldte tagdækker som højdepunkter, så dit projekt er i gode hænder. Selvom et nyt tag er en stor investering, er det oftest en rigtig god ide fremfor at reparere i noget, der måske er udtjent. Det giver huset et “løft” i udseendet og forlænger husets levetid, og med en kombinationen af et nyt tag og evt. efterisolering bliver indeklimaet markant bedre, og naturligvis hæves boligens værdi. Sidst men ikke mindst udledes der mindre Co2.

Det er ikke alle tage, som er gamle og slidte, der partout skal udskiftes. Men hvis det viser sig ved en grundig gennemgang, at der er mange utætheder, revner, frostsprængninger mv., at omkostningerne ved at renovere/reparere eller rense og male taget bliver for store, og at det i sidste ende vil gøre, at kvaliteten ikke er høj nok, så er det ofte en god investering at skifte hele taget.

Læs mere om maling af tag og tagrens her.

Alsidig og grundig taglægger til udskiftning af tag

Vores dygtige medarbejdere har mere end 20 år i branchen. Det betyder, at vi har ekspertisen og erfaringen til at varetage alle former for tag. Vi fører et forskelligt udvalg, men er altid klar til at varetage specifikke ønsker og ideer. Vores kerneprodukter er bl.a.:

Altid topkvalitet i vores arbejde

Søften Tagrenovering / altitag er medlem af Byg Garanti, Danske Byggeri-Tagmalerforeningen, BMI RoofPro og er Cembrit Mester. Det sikrer dig et arbejde af topkvalitet. Vi har udelukkende dygtige håndværkere. Når du får udført et stykke arbejde hos os, er her et par af vores fokusområder, du har altid tæt kontakt med din fagmand, sælgeren er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Det er vigtigt for os, at du får og oplever en kyndig og god faglig vejledning, lige fra den første kontakt til firmaet til vi går i gang, f.eks. med det rette valg af tag, opståede spørgsmål eller muligheder under projektets udførelse og efter endt arbejde som f.eks. hvordan du bedst vedligeholder dit tag.

Vil du spare energi og være med til at udlede mindre Co2?

Ved at få lagt et nyt tag kan du spare energi og hjælpe miljøet.  Dette er ikke kun godt for miljøet, idet du bruger mindre varme, men det er samtidig også noget, der kan mærkes på pengepungen. Udover altid kun at anvende kvalitetsmaterialer, med nogle af markedets bedste garantier til vores arbejde, har vi stor fokus på miljørigtigt tagbyggeri. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig til at få så optimal en tagløsning som muligt. Herunder isolering, kviste, tagvinduer, tagrender og valget af selve taget. Hvad enten du skal have lagt nyt tag på dit eksisterende hus eller det er i forbindelse med nybyggeri.

Få en vurdering og en pris på nyt tag

Hvis dit tag er slidt, og du er i tvivl om, hvorvidt det skal skiftes, eller det kan betale sig at renovere det eksisterende tag, står vi altid klar til at give en professionel vejledning med en god faglig vurdering. Vi udfører både oplægning af nyt tag, rensning og maling, isolering, efterisolering og loftisolering samt alle former for tagrenovering, rensning af tage og fliserens/ algebehandling af alle typer tag og vi kan give dig et uforpligtende tilbud på lige det du ønsker.

Vil du have en fornemmelse af prisen på dit drømmetag? Prøv prisberegneren lige her.

Udskiftning af tag i hele landet

Vi kører fra Hinnerup ved Aarhus til resten af landet (brofaste øer). Så uanset om du bor i Aalborg, Kolding, Odense, København eller et andet sted kan vi hjælpe. Du kan trygt kontakte Søften Tagrenovering. Du kan kontakte os allerede i dag for en aftale med henblik på en vurdering af dit tag. Med et besøg fra en konsulent kan du få et skriftligt uforpligtende tilbud. Ring på telefon 70 20 07 73 eller skriv via mail kontakt@altitag.dk.

Læs vores anmeldelser på anmeld-håndværker.dk.