Loftisolering

Kom kuldebroerne til livs med en effektiv loftisolering

En loftisolering er en af de billigste og mest effektive måder at energioptimere din bolig på. Hos Søften Tagrenovering foretager vi mange loftisoleringer i hele landet. Fra Jylland og Fyn til København og Sjælland. Og vi kan sagtens hjælpe dig med at forbedre isoleringen af dit loft og tætne din boligs klimaskærm.

Grunden til at en efterisolering af loftet er så effektiv, skyldes at varmen stiger til vejrs. Hvis du ikke har fået isoleret loftet tilstrækkeligt, kommer du til at opleve et stort varmetab, og dermed også en stor varmeregning.

Hvordan efterisolerer vi dit loft?

Måden vi efterisolerer dit loftrum på er, ved at blæse et tykt lag papir eller glasulds isolering på dit loftrum, derudover forhøjer vi kassen rundt om loftlemmen, ligesom vi også bygger nye gangbroer, så du kan komme rundt i loftrummet. Slutteligt monterer vi nye vindstoppere ved tagfoden, således at vinden ikke får fat i din loftisolering.

Udnyt dit håndværkerfradrag i forbindelse med loftisolering

Husk på, at når du får efterisoleret din bolig, kan du trække udgifterne fra i Skat.

For med den nye BoligJobordning, som er trådt i kraft i 2018, kan du nemlig trække lønudgifter til forskellige energiforbedringer af dit hjem fra i skat. Det nye håndværkerfradrag består af to slags fradrag: Et til håndværkerydelser såsom efterisolering og et til serviceydelser, der til sammen tillader et skattefradrag på 18.000 kroner om året. Du kan i øvrigt benytte dig af vores prisberegner, og se, hvor meget det cirka kommer til at koste dig at få foretaget en loftisolering hos os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på loftisolering

Har du behov for at få efterisoleret dit loft? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 07 73. Du er også velkommen til at sende os en mail til kontakt@altitag.dk. Så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi søger gratis jeres energitilskud i samarbejde med Dansk Energirådgivning

Vi skal nok være med hele vejen. Klik på logoet for at læse mere om Dansk Energirådgivning.

Dansk Energirådgivning - logo

Vi er certificeret CBI Danmark isolatør

Klik på logoet for at læse mere om CBI Danmark.

CBIDanmark