Tagtyper

Hvilket belægning skal jeg vælge?

Skal det være billigt? Skal det være robust? Eller skal det være begge dele? Hos Søften Tagrenovering klarer vi alt i tagarbejde, og vi kan også skifte dit tag ud. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, giver vi dig naturligvis også kyndig rådgivning, således du får det helt rette tag til din bolig.

Det er uden tvivl en stor beslutning at få skiftet sit tag ud, for det er en beslutning, som er dyr, men som til gengæld også holder i mange år. Vælger du eksempelvis et tegltag, skal du højst sandsynligt ikke have skiftet taget ud igen.

Et væld af tagtyper

Når du har besluttet dig for, hvilken tagbelægning du ønsker dig, kan vi gå i gang med at få anlagt dit nye tag. Uanset hvilken slags tagbelægning, du har valgt, kan du være sikker på, at du får et tag fra en leverandør, som vi kan stå inde for, og at du får et tæt og robust tag, som holder i mange år. Vi fører blandt andet disse producenter:

Der er et væld af forskellige tagtyper, og det kommer i sidste ende an på, hvilket slags tag du ønsker. Forskelligt tag giver også forskellige priser, og det endelige valg af belægning og producent afhænger af både dit budget, og hvilken stil du ønsker det skal give dit hus.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis det er blevet tid til et tagskift, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 07 73, ellers er du også velkommen til at sende os en mail til kontakt@altitag.dk. Så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud på dit nye tag.

DE FORSKELLIGE TAGTYPER

null

DECRA TAG

null

BETONTAGSTEN

null

ETERNITTAG

null

STÅLTAG

null

TEGLSTEN

null

PRISBEREGNER PÅ TAG

CERTIFIKATER

Byg Garanti
Anmeld Håndværker