Tagarbejde og renovering af tag i hele landet

Vi arbejder med alt inden for renovering af tag og tagarbejde

Skal du bruge renovering af tag eller andet professionelt tagarbejde? Hos Søften Tagrenovering arbejder har vi de nødvendige  ressourcer og ekspertise  til at hjælpe dig med dit tagarbejde /tagprojekt. Med andre ord dækker vi de opgaver, der vedrører tagets konstruktioner, isolering og beklædning. Det betyder, at du blandt andet kan få følgende service:

Derudover kan vi også klare  ny isolering og efterisolering, om det så er loftisolering eller din hulmurisolering.

Få en faglig vurdering

En af de primære årsager til at du bør overveje at få lavet tagarbejde er, at du på sigt kan spare penge. Hvis du får det ordnet ordentligt nu, kan du i løbet af årene nøjes med løbende renovering og vedligeholdelse, som ikke vil koste dig dyrt. Du kan også spare en del på varmeregningen, hvis du vælger at efterisolere dit loft / hulmur.

Hvert eneste tag er unikt, og vi sætter en ære i altid at kunne tilbyde den optimale løsning for både dig og din bolig. Det sikrer vi ved at have en god dialog med dig om dine ønsker og drømme samt ved at foretage en faglig og ærlig vurdering af arbejdsopgaven, inden vi går i gang.

Se vores tagarbejde

Vi har igennem tiden arbejdet på lidt af hvert, og vores arbejde tæller alt fra isolering af loftrum og hulmure til renovering (rensning og maling) af forskellige tag typer samt udskiftning af tage. Vi har mere end 20 års erfaring med tagarbejde / tagrenovering og isolering. Derfor kan du sikre dig en professionel rådgivning og selve udførelse af dit tag projekt.

Vores mål er at udføre og levere et kvalitetsarbejde inden for en fornuftig og aftalt tidsramme. Vi gør alt for at lave netop dit tag projekt, hvad det end måtte være, til din fulde tilfredshed. For at ende der, bruger vi kun dygtige håndværkere samt kvalitetsmaterialer og udstyr.

Kontakt os og få en god pris på renovering af tag og andet tagarbejde

Ring til os på (+45) 70 20 07 73 eller send en mail til kontakt@altitag.dk og få et helt uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden, hvis vi skal ringe dig op.

Læs anmeldelser af vores arbejde på anmeld-håndværker.dk.

Se også Gode råd om maling af tag eller vores andre Gode Råd for at blive klogere på alt inden for tagarbejde og renovering af tag.

Vil du se videoer af vores arbejde?