Betontag

Betontag er en holdbar løsning til det danske vejr

I mange år har betontag præget moderne boligbyggeri og er i dag den mest anvendte løsning til danske tage. Dog kræver alm. betontagsten en stærk tagkonstruktion, da beton er et tungt tag fremfor f.eks. ståltag eller Eternit. (der findes dog en letvægtbetonsten, B&C25, så en forstærkning af konstruktion kan undgås)

Vores betontag falmer ikke og bliver ikke kedeligt at se på, hvilket gør materialet skabt til det danske vejr. Dette skyldes, at de materialer vi bruger bliver behandlet med UV-beskyttende overfladebehandling, hvilket øger levetiden markant og gør, at der er tale om en tagløsning, der uanset vind og vejr bliver ved med at se godt ud og vil medvirke til at bibeholde dit hus eller din bygnings udseende i generationer. Samtidig er betontagsten en løsning, der kan tåle lidt af hvert, og derfor er det meget sjældent, at betontag f.eks. bliver utæt eller stormskadet. Med betontag er du altså sikret et godt tag over hovedet.

Udover den lavere pris i forhold til alm. tegltag er der et stort udvalg af forskellige farver og udseende. Samtidig er det en mere ensartet overflade, som egner sig til mange moderne byggeriers arkitektur.

Tagarbejde af høj kvalitet

Hos Søften Tagrenovering går vi højt op i kvalitet. Derfor fører vi betontag og betontagsten af mærkerne IBF og B&C fra Monier – de leverer de bedste betontagsten på markedet, og deres produkter kan findes i mange forskellige farver og formater. På den måde kan dit betontag tilpasses lige præcis den bygning, hvor du skal bruge det.

Vores store erfaring og medlemskab af Byg Garanti-ordningen sikrer dig ikke blot arbejde af højeste kvalitet. Vi gør samtidig meget ud af at levere god og faglig vejledning både før, under og efter arbejdet skal udføres. Det kan ofte være en personlig professionel rådgivning, der kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Betontag udføres i hele landet

Derfor er du altid velkommen til at ringe på 70 20 07 73 for at høre, hvad vi kan tilbyde dig samt få et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Danmark – Jylland, Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn.

Læs anmeldelser af vores arbejde på anmeld-håndværker.dk.

Billeder af rensning og maling af betontag

Se et lille udsnit af vores arbejde med betontage i hele landet.