AeroDek tag

Et af de stærkeste og mest modstandsdygtige tag, du kan vælge, er et AeroDek tag. Få et godt tilbud på et nyt tag fra Søften Tagrenovering.

AeroDek tag er en moderne og holdbar løsning

Pladerne er bygget op omkring en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Ovenpå er pladerne belagt med en keramiskfarvet stengranulat eller en slagfast pulverlakering. Det sikrer, at pladerne får et flot look og en unik farvetæthed. Samtidig har pladerne har en ekstra lang levetid sammenlignet med mange andre former for tag.

Du er garanteret en god løsning

Netop pladernes robusthed og styrke gør, at du vil få et tag, som holder i mange år. Med en AeroDek løsning giver Icopal A/S en 30 års produktgaranti. Det er en væsentlig udvidelse af normale køberrettigheder. Det betyder også, at du kvit og frit får udskiftet eller repareret tagpladerne i tilfælde af gennemtæring. Dermed er du sikret et produkt, der holder de næste mange år.

Stærke materialer

Samtidig er AeroDek tag relativt nemt og billigt at sætte op. Selvom pladerne er lavet af virkelig stærkt materiale, er de meget lette. Det gør, at de kan lægges direkte på et gammelt tag, hvilket nedsætter omkostningerne ved taglægning og tagudskiftning væsentligt. Yderligere har decra plader en lyddæmpende effekt ift. normale tagplader i regnvejr.

Nyt og flot udseende med AeroDek tag

Ud over styrken er et AeroDek tag et populært valg, hvis man vil give ens hus et mere moderne og kvalitetspræget look. I samarbejde kan vi finde inspiration til udseende og se de forskellige farver som passer til dit hus.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere – eller få en vurdering og et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 70 20 07 73 allerede i dag. Vi kører til Jylland, Fyn, Sjælland og København – ja, hele Danmark.

Billeder af rensning og maling af AeroDek tag

Medlem af BMI RoofPro: Tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning

De bedste produkter og det bedste håndværk skaber de bedste løsninger. Det er fundamentet i tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning, BMI RoofPro.

Danmarks største producent af tagløsninger, BMI Danmark, har valgt os til ordningen på baggrund af vores høje faglighed og dedikation til at levere kvalitetshåndværk og yde kundeservice.

Vi er trænet og certificeret i brugen af BMI Danmarks produkter og specifikationer. Derudover skal vi billeddokumentere, at taget er korrekt udført. Vi er samtidig underlagt stikprøvekontrol foretaget af uafhængige tagspecialister.

Som medlem af BMI RoofPro har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den ultimative tryghed i form af en BMI RoofPro Garanti, som udstedes med BMI Danmark som garant. BMI RoofPro Garantien giver 30 års produktgaranti og hele 20 års garanti på udførelsen og følgeskader.

Læs mere om BMI RoofPro og BMI RoofPro Garantien på bmiroofpro.dk

BMI RoofPro