Eternittag til god pris

Hvad er eternittag? Pris, kvalitet og styrke

Eternittag er en god løsning, når kravene til styrke, udseende og pris skal tilgodeses. Eternittag er fremstillet af såkaldt fibercement og findes i flere forskellige typer. Heraf er bølgeeternit og skifereternit de mest anvendte.

Vi tilbyder uforpligtende tagtjek.

Den nye generation af eternittag bølgeplader er fremstillet af naturlige og miljøvenlige materialer. Tagpladerne fås i flere farver og størrelser og giver en klassisk tagflade. Det betyder også, at du kan tilpasse tagets look til dit hus og dine ønsker. Løsningen passer perfekt til de fleste både helårs- og fritidshuse.

Med den harmoniske bølgeprofil og de afdæmpede farver fremstår taget roligt og diskret. Det passer smukt til klassisk skandinavisk byggestil. Bølgeplader anvendes bl.a. til helårshuse, sommerhuse, mindre huse samt landbrugs- og industribygninger.

Eternittag med skiferplader

Med et skifertag i fibercement får du et kvalitetstag med en eksklusiv og enkel udstråling. Du får en tidløs løsning, der beholder sit flotte udseende i mange år frem. Skiferpladerne fås i flere størrelser og udseendemæssigt kan du vælge mellem kvadratiske eller rektangulære skiferplader. Eternittag med skiferplader har især været anvendt som erstatning for naturskifer til tage på byejendomme.

Håndværk og produkter af højeste kvalitet

Hos Søften Tagrenovering hjælper vi med at finde det eternittag, som passer bedst til din ejendom. Det er uanset om du bor på Sjælland, Fyn, København eller Jylland.

De tagplader, vi benytter til eternittage, er udelukkende fremstillet miljørigtigt og er alle certificerede. Vi bruger produkter fra mærkerne Cembrit og Ivarsson, som er et sikkert valg, når kravene til både kvalitet, pris og miljø er i højsædet.

Læs anmeldelser af vores arbejde på anmeld-håndværker.dk »

Få en god pris på eternittag

Vil du have et godt tilbud på en holdbar tagløsning? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 70 20 07 73 eller sende en mail til kontakt@altitag.dk. Du kan også prøve vores prisberegner lige her.