Eternittag

Hvad er eternittag?

Eternittag er en god løsning, når kravene til styrke, udseende og pris skal tilgodeses. Eternittag er fremstillet af såkaldt fibercement og findes i flere forskellige typer. Heraf er bølgeeternit og skifereternit de mest anvendte.

Den nye generation af eternittag bølgeplader er fremstillet af naturlige og miljøvenlige materialer. Tagpladerne fås i flere farver og størrelser og giver en klassisk tagflade. Det betyder også, at du kan tilpasse tagets look til dit hus og dine ønsker, og det passer dermed perfekt til de fleste både helårs- og fritidshuse.

Med den harmoniske bølgeprofil og de afdæmpede farver fremstår taget roligt og diskret, og det passer smukt til klassisk skandinavisk byggestil. Bølgeplader anvendes bl.a. til helårshuse, sommerhuse, mindre huse samt landbrugs- og industribygninger.

Skiferplader

Med et skifertag i fibercement får du et kvalitetstag med en eksklusiv og enkel udstråling. Du får en tidløs løsning, der beholder sit flotte udseende i mange år frem. Skiferpladerne fås i flere størrelser og udseendemæssigt kan du vælge mellem kvadratiske eller rektangulære skiferplader. Eternittag med skiferplader har især været anvendt som erstatning for naturskifer til tage på byejendomme.

Håndværk og produkter af højeste kvalitet

Hos Søften Tagrenovering hjælper vi med at finde det eternittag, som passer bedst til din ejendom, uanset om du bor på Sjælland, Fyn, København eller Jylland. De tagplader, vi benytter til eternittage, er udelukkende fremstillet miljørigtigt og er alle certificerede. Vi bruger produkter fra mærkerne Cembrit og Ivarsson, som er et sikkert valg, når kravene til både kvalitet, pris og miljø er i højsædet.

Få et uforpligtende tilbud

For at høre mere om de forskellige løsninger, og hvad vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på 70 20 07 73 for en snak og et uforpligtende tilbud.

DE FORSKELLIGE TAGTYPER

null

DECRA TAG

null

BETONTAGSTEN

null

ETERNITTAG

null

STÅLTAG

null

TEGLSTEN

null

PRISBEREGNER PÅ TAG

CERTIFIKATER

Byg Garanti
Anmeld Håndværker