Isoleringstjek

Få tjekket op på din boligs isolering

Er det blevet tid til at få tjekket op på tilstanden af isoleringen af din bolig. Hos Søften Tagrenovering er vi specialister i isolering og efterisolering – både hulmursisolering og på loftisolering, og vi kan sagtens give isoleringen i din bolig et sundhedstjek.

Isolering spiller en vigtig rolle for din bolig, især i et land som Danmark, hvor vejret godt kan vise tænder i efteråret og om vinteren. Først og fremmest sikrer isoleringen, at kulden ikke trækker ind, og at varmen ikke slipper ud. Hvis isoleringen derfor ikke er optimal, kan det ende ud med en høj varmeregning, ligesom det også belaster klimaet, derfor er det vigtigt at få foretaget en gennemgang af isoleringen.

Dette kigger vi på ved et isoleringstjek

Når vi tager ud og laver et isoleringstjek i din bolig, er der en række områder, som vi er særligt opmærksomme på. Det er blandt andet:

  • Hvilken stand isoleringen er i
  • Hvilken tykkelse isoleringen har
  • Hvordan isoleringen ligger

Derudover holder vi også øje med tagfoden, og om den er helt tæt. Ved en efterisolering vil du også få indsat en ny vindstop i tagfoden, således vinden ikke begynder at ruske i den nye loftisolering.

Som udgangspunkt er der ikke behov for at få udskiftet isoleringen,  men få efterisoleret med x antal mm. ovenpå eksisterende isolering.

En efterisolering af din bolig er i øvrigt en billig investering med en relativ kort tilbagebetalingstid.

Vi kan også hjælpe dig

Hvis du har behov for at få foretaget et tjek på din boligs isolering, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 07 73, ellers er du også velkommen til at sende os en mail til kontakt@altitag.dk. Så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave.

Vi søger gratis jeres energitilskud i samarbejde med Dansk Energirådgivning

Klik på logoet for at læse mere om Dansk Energirådgivning.

Dansk Energirådgivning - logo

Vi er certificeret CBI Danmark isolatør

Klik på logoet for at læse mere om CBI Danmark.

CBIDanmark