Tagrensning

Miljøvenlig rensning af tag

Tagrensning er den mest miljøvenlige omgang der findes (der bruges kun vand og absolut ingen kemikalier). Det er en meget effektiv måde at udføre rensning af tag, og du får en hurtigt tagrens igen kontra en algebehandling, hvor effekten kan være længe undervejs.

Tagrens med specialudstyr

Ved at rense taget med specialudstyr og det korrekte antal bar (tryk) vil taget stå rent og flot i løbet af kort tid. Slutteligt vil det blive behandlet med en desinficerende væske. Et af de spørgsmål og problemstillinger vi oplever, er specielt vedr. de ”gule” alger som egentlig ligner lidt en fladtrådt mælkebøtte. De er meget genstridige og ved en alm. algebehandling går der en rum tid, kan være mange måneder før der er et synligt resultat. Derudover er mospuder også en irritationsfaktor. De vil som oftest dø med en algebehandling men kva de sidder i klemme/spænd mellem tagsten/plader vil de ikke altid ”regne/blæse” af.

Denne tagrensning vi her tilbyder, er dyrere end en almindelig algebehandling af taget men du får så til gengæld et helt rent tag med det samme og kan derefter ”nøjes” med en algebehandling hvert 2 eller 3 år for at holde det ved lige, ja eller vente til man vurderer at taget skal have en omgang tagrens mere.

Få et uforpligtende tilbud på tagrensning

Hvis man vil gå skridtet videre, kan det ny rensede tag imprægneres så det bliver mere modstandsdygtigt overfor nye angreb eller den helt store tur hvor det males efter afrensningen.

Ring og hør nærmere eller send en mail med billede(r) af husets tag, husets m2 i grundplan og vi giver et uforpligtende tilbud på rensning af tag.

Udover rensning af tag tilbyder vi også