Tagrensning – få et tilbud på tagrens

Miljøvenlig rensning af tag: Bestil din tagrensing i dag

Tagrensning er den mest miljøvenlige omgang der findes, og Søften Tagrenovering giver dig et godt tilbud på tagrens. Her bruges der kun vand og absolut ingen kemikalier). Det er en meget effektiv måde at udføre rensning af tag, og du får en hurtigt tagrens igen kontra en algebehandling, hvor effekten kan være længe undervejs.

Tagrens med specialudstyr

Ved at rense taget med specialudstyr og det korrekte antal bar (tryk) vil taget stå rent og flot i løbet af kort tid. Slutteligt vil det blive behandlet med en desinficerende væske. Et af de spørgsmål og problemstillinger vi oplever er specielt vedr. de ”gule” alger som egentlig ligner lidt en fladtrådt mælkebøtte. De er meget genstridige og ved en alm. algebehandling går der en rum tid, før der er et synligt resultat. Op til flere måneder. Derudover er mospuder også en irritationsfaktor. De vil som oftest dø med en algebehandling men kva de sidder i klemme/spænd mellem tagsten/plader, vil de ikke altid ”regne/blæse” af.

En tagrens med garanti for et helt rent tag

Denne tagrensning vi her tilbyder, er dyrere end en almindelig algebehandling af taget. Til gengæld får du så et helt rent tag med det samme og kan derefter ”nøjes” med en algebehandling hvert 2 eller 3 år for at holde det ved lige. Ja eller du kan vente til du vurderer at taget skal have en omgang tagrens mere.

Få et uforpligtende tilbud på tagrensning med eller uden maling

Hvis man vil gå skridtet videre, kan det ny rensede tag imprægneres. På den måde bliver det mere modstandsdygtigt overfor nye angreb. Det kan også være en idé at udfører en maling af taget efter afrensningen.

Ring på 70 20 07 73 og hør nærmere eller send en mail med billede(r) af husets tag, husets m2 i grundplan og vi giver et uforpligtende tilbud på rensning af tag.

Se hvad vores kunder synes om deres tagrensning

Læs også vores anmeldelser på anmeld-håndværker.dk.