Isolering og efterisolering af tag og hulmur

Hvor høj er din varmeregning? Spar penge med ordentlig isolering

Har du styr på din isolering? Mange bygninger, specielt af ældre dato, er ikke optimalt isolerede. En bedre isolering af tag, loft og hulmur i både private boliger og erhvervslokaler kan ikke kun mærkes på elregningen. Det påvirker ofte også bygningens indeklima, ligesom det sparer miljøet for Co2. Med efterisolering kan man derfor nemt forbedre husets energiforbrug. Samtidig vil den mindskede udgift til opvarmning kunne mærkes med det samme. Det er altså ofte en investering, der hurtigt tjener sig hjem igen.

Isolering af loft og hulmur

Hos Søften Tagrenovering kan vi levere mange former for isolering af dit nuværende hus, sommerhus, kontorlokaler eller andre bygninger. De to mest oplagte løsninger er isolering af hulmur og loftsisolering.

Hulmursisolering foregår ved at sprøjte isolering ind i de luftfyldte rum, der er i en hulmur. Loftsisolering kan derimod udføres flere forskellige steder i loftsrummet, hvor muligheden for isolering ikke er udnyttet optimalt. Ved lofter vurderer vi også, om der er brug for vindstop og gangbro. Vi er særligt opmærksomme på, at der ikke kan dannes kuldebroer på dit loft. Fremgangsmåden på de to typer er dog overordnet den samme.

Hvordan foregår en efterisolering?

Først gennemgår vi loftsrum og hulmuren i bygningen for at kortlægge, hvordan, hvor og hvor meget isolering der skal indblæses. Dernæst indblæses isoleringsmaterialet gennem en slange, som er tilkoblet en isoleringsmaskine.

Vores veluddannede isolatører sørger altid for, at isoleringen bliver jævnt fordelt og de tomme rum bliver fyldt op. På den måde får du den optimale isolering. Naturligvis sørger vi for at lave en pæn afslutning, så loft og ydermur er flot igen – og vigtigst af alt, at der ikke er nogen synlige mærker efter arbejdet.

Altid professionel vejledning i forbindelse med isolering af tag, hulmur og loft

Det vigtigste ved efterisolering er at få den rigtige løsning, og det kan være svært selv at vurdere. Derfor er vores veluddannede isolatører og tagarbejdere altid klar med en professionel vurdering af, hvordan din nuværende bolig bedst isoleres. Vi kører ud i hele Danmark – Jylland, Fyn og Sjælland.

Vi isolerer både med glasuld og papirgranulat, og valget af materiale kan bl.a. afhænge af forholdene – hvis der f.eks. er svært tilgængeligt og lav taghældning, kan efterisoleringen med fordel ske ved udlægning af granulat.

Vores store erfaring sikrer, at du altid får et resultat, der er i topklasse,  hvor dine behov og ønsker bliver opfyldt, og hvor du står med så lidt besvær som muligt.

Kontakt os allerede i dag vedrørende isolering og efterisolering

Udover efterisolering og isolering af dit loft / tag, kan vi varetage alt i tagarbejde – ingen opgaver er for store eller små. Vi kører ud fra vores lokaler i Hinnerup i Østjylland og dækker hele landet med solidt håndværk. Vi har mange tilfredse kunder i både Jylland, Fyn og Sjælland.

Vil du høre mere og få et uforpligtende tilbud på efterisolering eller andre opgaver? Så kan du altid ringe til os på 70 20 07 73.

Vi er certificeret CBI Danmark isolatør

Klik på logoet for at læse mere om CBI Danmark.

CBIDanmark