Rensning og maling af tag

Tagrenovering kan få den flotte farve tilbage på taget

Der kan være flere årsager til, at ens tag ser slidt ud. Det kan både være beskidt, tilgroet, delvist ødelagt og have mistet dets oprindelige udseende. At lave en udskiftning af tag virker ofte som den mest nærliggende løsning, men det er samtidig et stort og dyrt projekt. I stedet kan du vælge en rensning og maling af dit tag. Det giver ikke blot taget dets oprindelige udseende tilbage, men forlænger samtidig også levetiden markant. I de fleste tilfælde forlænger en tagrensning og maling levetiden med mellem 15 og 20 år.

Grundig og kompetent rensning og maling af tag

Med mere end 20 år i branchen kan vi varetage tagrensning og maling på de fleste typer tag. Det gælder eksempelvis Eternittag, betontag og ståltag. Vi er medlem af Byg Garanti og Danske Byggeri-Tagmalerforeningen. Hos os er du dermed garanteret kvalitet, idet vi arbejder efter gældende regler. Udover garanti for kvalitet, får du ved tagarbejde fra os:

  • Kvalitet og godt håndværk udført af danske håndværkere på gældende overenskomst
  • Sikkerheden ved at arbejde med erfarne fagprofessionelle
  • Tæt kontakt med din fagmand
  • Faglig og professionel vejledning før, under og efter arbejdet
  • Sikkerhed for, at vi leverer et godt og færdigt resultat

Det sidste finish

Efter en tagrenovering er en maling af taget vejen frem. Det giver ikke kun taget et splinternyt udseende, men forlænger også tagets levetid, idet det giver en ny og slidstærk overflade.

En grundbehandling og to gange maling. Tagmalingen sprøjtes på dit tag i den valgte farve. Vi anvender den bedste maling på markedet. Du kan læse mere på vores underside om tagmaling.

Det miljørigtige alternativ

At renovere taget er ikke kun at spare penge ift. at lægge nyt tag. Det er også en miljørigtig løsning, idet der spares på materialer, energi, affald og kemikalier. Vores tagrensning er ligeledes miljøgodkendt. Vi bruger kun miljørigtigt udstyr.

Få et tilbud på rensning og maling af tag

Det kan være svært selv at vurdere, om ens tag trænger til udskiftning eller blot en kærlig hånd. Vi er altid klar til at komme og give en professionel vurdering samt et uforpligtende tilbud på tagarbejdet. Med lokaler i Hinnerup ved Aarhus, leverer vi tagarbejde til hele landet.

Kontakt os på tlf. +45 70 20 07 73 hvis du ønsker at høre mere om tagrensning og maling samt hvad vi kan gøre for dit eksisterende tag. Vi varetager opgaver i hele landet, så uanset om du bor på Sjælland, Fyn, i København eller Jylland, er du meget velkommen til at kontakte Søften Tagrenovering.

Læs også vores anmeldelser på anmeld-håndværker.dk.