Ståltag med Lindab stålplader

Et Lindab ståltag er høj kvalitet

Skal du bruge et ståltag? Den svenske virksomhed Lindab udvikler og fremstiller tag- og facadebeklædning i form af tynde stålplader. Lindab stålplader er bl.a. rigtig stærke, men vejer meget lidt ift. andre holdbare løsninger, som teglsten og betontag. Samtidig giver et Lindab ståltag mulighed for mange forskellige slags udseender, fordi stålpladerne kan laves i mange forskellige former.

Få et elegant ståltag med Lindab stålplader

Hos Søften Tagrenovering bruger vi blandt andet Lindab Topline 40, som er en profileret stålplade med en glat overflade og en klassisk tagstensprofil. Den faconklippede forkant og hjørneklip resulterer i usynlige pladeoverlæg, en lettere montering og en flot afslutning ved tagfoden. Der kan til- og fravælges forskellige variationer, og vores veluddannede medarbejdere hjælper dig gerne med at vurdere, hvad der passer bedst til din bolig.

Kvalitet og kundetilfredshed er altid i højsædet hos os, og det kan mærkes i alt vores arbejde. Du har mulighed for at læse anmeldelser fra vores tidligere kunder på anmeld-håndværker.dk.

Lindab stålplader er et alsidigt tagmateriale

Stålplader kan anvendes til alle typer hældninger, helt ned til en 14 graders taghældning. Det er også velegnet til facader med lodret, vandret og diagonal montage. Det gør derfor stålpladerne til en fleksibel løsning, hvilket i mange moderne byggerier kan være en stor fordel.

Derudover er stålpladerne velegnede til at lægge direkte ovenpå allerede eksisterende eternit, skifter eller tagpap og man får dermed et nyt tag med meget få omkostninger.

Hvad koster et ståltag?

Du kan blive meget klogere på priserne på vores forskellige tagløsninger ved at bruge vores prisberegner.

Prøv vores prisberegner lige her »

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi lægger Lindab ståltag i hele Danmark

Kontakt os i dag for at høre mere omkring ståltag og Lindab stålplader, samt få et uforpligtende tilbud på en løsning. Vi lægger tag for kunder i Jylland, København, på Sjælland og Fyn, så uanset hvor du bor i landet, kan du ringe til os på tlf. +45 70 20 07 73 og aftale nærmere.